PL& på Klubben

Välkommen till vår restaurang och bar på Örebro City Golf & CC. I vår natursköna miljö kan du hålla dina lunchmöten, ses för en AW med favoritgänget eller njuta av god mat och dryck efter en runda på banan. Varje helg dukar vi upp för brunch, och vi har redan öppnat bokningen för årets julbord. Välkommen att boka redan nu!

Plocka dina favoriter

Vi älskar att samarbeta lokalt och godsaker i alla dess former ligger oss varmt om hjärtat. Därför är vi stolta att Små praliner bidrar till vår fikameny. För kaffet står Cozo coffee, ett kafferosteri i Lindbacka bruk med det bästa kaffet enligt oss. I baren hittar du bland annat viner från Örebroimportörerna Old road & friends. 

Vi ses på Klubben! 

Frukost

Vankas det frukostmöte? Ses hos oss! Avnjut en smarrig frukost med allt det goda, plus det lilla extra. Härlig utsikt ingår!

Möten och konferens

Låt den harmoniska parkmiljön och utsikten över greenen bana väg för en lyckad sammankomst. Vi ordnar lättare förtäring eller mat så att ni får ut det bästa av dagen.

Dagens lunch

Vällagad lunch, det hittar du alltid hos oss. Köttbullar och smashburgare är stående rätter på menyn. Vill du hellre ha en macka finns matiga sådana att välja på. 

På gång

Vi gillar när det händer saker! Tillsammans med utvalda producenter bjuder vi titt som tätt in till givande provningar av olika slag. Du kan också besöka oss för grillkvällar med trubadur, frukost med yoga och liknande event. Håll utkik efter kommande händelser här.

Från 23/11

Julbord

Under några av våra julbordssittningar har vi dessutom äran att utlova skrattfest med standup…

Helger

Brunch

Brunch med ljuvlig varierande meny på lördagar och söndagar 11-15

Meny

Hamburgare                                                                                    135kr

Fish & Chips                                                                                           135kr

Köttbullar                                                                                         135kr

Wallenbergare                                                                                155kr

Lunchpriserna ovan gäller vardagar

Om oss

PL& ägs och drivs av oss, Frida och Micke Norman, som förutom kompanjoner i företaget är kompanjoner i livet. Vi älskar vårt jobb och alla roliga kontakter det innebär. Vårt erbjudande utvecklas ständigt och vi är alltid öppna för nya idéer och samarbeten. Vi driver även restaurangen PL& på Hallen som du kan besöka om du har vägarna förbi Örebro saluhall.

Kontakta oss

Hör av dig så hittar vi på något kul tillsammans! Vi är alltid nyfikna och öppna för dina önskemål.

Är ni ett större sällskap som vill boka catering, planerar du ett företagsevent eller något annat skoj? Vi hjälper er att fixa god mat till just ert evenemang! 

Telefon: 070-778 85 76
E-post: frida@ploch.se

Förfrågan

Vad kan vi hjälpa till med? Fyll i formuläret så hörs vi snart och pratar mer!